Frågor & Svar

Du är här: Frågor & Svar > Vi har problem i vår sommarstuga med skogsmöss i golvet i köket. Har ni någon skrämma som kan skrämma bort dem? Kommer vi höra ljudet?
Fråga: Vi har problem i vår sommarstuga med skogsmöss i golvet i köket. Har ni någon skrämma som kan skrämma bort dem? Kommer vi höra ljudet?

Svar: Om ni bor i stugan så kan ni inomhus använda artnr 719 Mus & Råttskrämmare 3-pack som inte avger något hörbart ljud. Den sätts enkelt i vägguttaget. Skrämman påverkar ingen elektronik, vi hör den inte och det är ingen fara för varken hund eller katt. De djur som kan ta illa av ultraljudet är gnagare, som tex kaniner, hamstrar, marsvin mfl.

Artnr : 791 Mus & Råttskrämma 2500 är också ett bra alternativ. Den är dubbelverkande. Den sänder ut ett ultraljud som studsar runt i rummet, och skickar även ut elektromagnetiska vågor som följer de elledningar som finns i väggar, tak och golv och driver bort de skadedjur som finns där.

När ni inte vistas i stugan så rekommenderar vi artnr 018 Pavarotta Pro 300. Den kan ställas in på 9 olika inställningar för största möjliga effektivitet. Läs mer på artikelbeskrivningen för artnr 018 Pavarotta Pro 300